Політика конфіденційності та cookie

Відповідно до статті 8 закону України «Про захист персональних даних» мій сайт – www.pc103help.in.ua (до цієї угоди, також відносяться всі сайти на доменах, розташовані на основному домені pc103help.in.ua) здійснює необхідні заходи, спрямовані на забезпечення конфіденційності приватної інформації. Повністю поважаю і захищаю вашу конфіденційну інформацію.
Особиста інформація користувачів, зібрана при використанні форм зворотного зв'язку (або будь-яким іншим способом) використовується виключно для надання послуг відповідно до ваших потреб. Ваша інформація не буде передана або продана третім сторонам. Однак, зберігаю за собою право частково розкривати особисту інформацію в особливих випадках, пов'язаних з виконанням вимог законодавства. При цьому, дотримуюся принципів, проголошених Нюрнберзьким трибуналом:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Нюрнбергские_принципы
Персональна інформація.
Персональні дані, передані на даний сайт, використовуються виключно з метою, зазначеною Користувачеві при передачі цих даних.
Не передаю ваші персональні дані іншим особам, за винятком тих випадків, коли це необхідно для виконання запиту користувача (що буде детально пояснено користувачеві) або є достатні підстави вважати, що надання такої інформації необхідно для виконання вимог відповідних законів і норм або для виявлення і запобігання шахрайства, технічних неполадок або для забезпечення безпеки. Користуючись цим сайтом, ви тим самим даєте свою згоду на розголошення вашої персональної інформації третім особам тільки в вищевказаних випадках. Жодна частина переданих вами персональних даних ні за яких умов не буде продаватися або надаватися в платне/безоплатне користування.
Треті особи.
Даний сайт містить посилання на сайти третіх осіб (наприклад, посилання на додаткові джерела інформації, посилання на першоджерела інформації, які використовуються при створенні матеріалу для даного сайту), а також на сторонні сервіси соціальних мереж ВКонтакте, Instagram, Facebook... Посилання на платіжні системи Приват24 , LiqPay, Google Форми... Ви зможете дізнатися, що перебуваєте на сайті третьої особи, по адресному рядку вашого браузера. Перш ніж скористатися інформацією третіх осіб, ретельно перевіряю рівень надійності, розміщеної ними інформації та ступінь забезпечення ними безпеки даних, щоб переконатися в тому, що вони дотримуються тих же стандартів, що і я. Якщо у вас є які-небудь питання про політику третіх осіб, будь ласка, прочитайте інформацію про це на їхньому сайті.
Безпека.
Дуже серйозно ставлюся до питання безпеки ваших персональних даних. При передачі даних на моєму сайті, захищаю вашу персональну інформацію за допомогою протоколів шифрування, таких як Transport Layer Security (TLS). Сайт повністю доступний виключно по зашифрованому з'єднанню, що дозволяє гранично безпечно користуватися моїм сайтом, навіть в громадських точках доступу Wi-Fi (точки доступу до Мережі Інтернет за допомогою Wi-Fi розташованих в кафе, готелях, станціях метро, парках ...).
Отримані дані в ході заповнення форми зворотного зв'язку на сайті.
Адреса електронної пошти, вказана вами при створенні свого звернення через форму зворотного зв'язку на цьому сайті, буде використовуватися для зв'язку з вами в разі потреби. Зазначені вами Імена/Ніки/Псевдоніми, будуть використані мною, для зручного до вас звернення з мого боку.
Ваші дані, отримані через особисті повідомлення ВКонтакте, обробляються, використовуються і зберігаються відповідно до правил соціальної мережі ВКонтакте: https://vk.com/terms. Зі свого боку, не використовую ваші дані, отримані в ході використання соціальної мережі ВКонтакте і інших соціальних мереж, для розсилки новин, акцій, спаму і не передаю/не продаю третім особам.
Також, на сайті є віджети для зворотного зв'язку, що використовують можливості соціальної мережі ВКонтакте, Facebook, Instagram, Твіттер, Pinterest та інші... Користуючись даними віджетами і службами, ви повністю погоджуєтеся з правилами даних соціальних мереж. Детальніше, ознайомтеся з політикою конфіденційності даних соціальних мереж, на їх офіційних сторінках:
ВКонтакте: https://vk.com/terms
Інша інформація.
На даному сайті збирається, зберігається і використовується отримана інформація (електронні адреси, імена, ніки користувачів соціальної мережі ВКонтакте, листування, платіжні реквізити) виключно в цілях, для яких ви її надаєте, і так довго, як це необхідно. Отримані контактні дані, не використовую для розсилки новин, акцій, спаму і не передаю/не продаю третім особам.
Cookie та аналогічні технології.
Коли ви відвідуєте мій сайт, на ньому відбувається збір певної інформації за допомогою автоматизованих засобів. Проводжу даний збір даних, за допомогою власних і сторонніх файлів cookie, веб-маяків і подібних технологій. Слово «cookie» в даному документі використовується в широкому сенсі, і під ним маються на увазі аналогічні технології, наприклад, локальне сховище.
Cookie. При відвідуванні даного сайту, як і багатьох інших, невелика частина інформації, відома як файли cookie, може бути збережена на жорсткому диску вашого мобільного телефону, планшета або комп'ютера. Існують різні види файлів cookie, кожен з яких виконує певні функції, покликані поліпшити вашу роботу з сайтом. Мій сайт, не використовує cookie в рекламних цілях.
Нижче описані три категорії файлів cookie, які використовуються на даному сайті:
Суворо необхідні cookie. Вони дозволяють вам користуватися певними функціями сайту, наприклад, входити на сайт або заповнювати форму зворотного зв'язку. Ці файли cookie не збирають вашу особисту інформацію.
Функціональні cookie. Вони дозволяють сайту «запам'ятовувати» обрані вами налаштування (наприклад, мову, ваше місцезнаходження) і надавати розширені функції, які полегшують використання сайту.
Аналітичні cookie. Вони необхідні для збору інформації про те, як відвідувачі використовують даний сайт. Наприклад, збирається інформація про кількість або середню тривалості візитів. Ця інформація використовується виключно для поліпшення роботи сайту.
Деякі cookie є сторонніми і відносяться до інших доменів. Використовую тільки свої cookie, за винятком сторонніх cookie, пов'язаних з Google reCAPTCHA, Google Analytics, Яндекс Метрика. Google reCAPTCHA, Google Analytics, Яндекс Метрика використовується для того, щоб відрізнити реальних користувачів від так званих роботів, які розсилають спам і для більш детального моніторингу свого сайту. З політикою конфіденційності Google і Яндекс можна ознайомитися за цими адресами:
Політика конфіденційності Google: https://www.google.com/intl/ru/policies/privacy
Політика конфіденційності Яндекс: https://legal.yandex.ua/metrica_termsofuse
Веб-маяки. Сторінки мого сайту можуть містити невеликі файли, так звані веб-маяки, які дозволяють мені записувати деякі дії, наприклад, відвідування вами певних сторінок сайту. Веб-маяки необхідні для того, щоб бачити, як використовується даний сайт, і відслідковувати його працездатність.
Сторонні сервіси статистики Яндекс Метрика і Google Analytics. Мій сайт, використовує сторонні сервіси для аналізу роботи сайту.
Політика конфіденційності Google: https://www.google.com/intl/ru/policies/privacy
Політика конфіденційності Яндекс: https://legal.yandex.ua/metrica_termsofuse
Використання IP-адрес. IP-адреса — це цифровий код, який ідентифікує ваш комп'ютер в Мережі Інтернет. Використовую системи визначення IP-адреси і типу браузера для того, щоб аналізувати дії користувачів і виявляти проблеми в роботі сайту, а також для того, щоб покращувати якість роботи свого сайту. Отримані дані, не використовую для установки вашого точного місцезнаходження і не переїдаю/не продаю їх третім особам.
Вибір за вами.
Більшість браузерів дозволяють користувачам відключити cookie або запитують дозвіл, перед тим як зберегти їх на вашому пристрої. Щоб дізнатися про те, як налаштувати cookie, зверніться до довідкової документації вашого браузера. Також, можете використовувати додаткове ПЗ для блокування сервісів обліку статистики та соціальної активності (NoScript, Adblock Plus, анонімайзери, VPN...).
Зверніть увагу: якщо cookie відключені, а також, використовуються додаткові сторонні програми для блокування деяких сервісів, перерахованих вище (в тому числі використовується ПЗ для блокування виконання Java-сценаріїв і збору даних Яндекс Метрика і Google Analytics), ви не зможете повною мірою скористатися всіма функціями мого сайту. Коректність функціонування сайту в такому разі, не гарантується.
Активні сценарії (JavaScript).
Сценарії використовуються на сайті для поліпшення його роботи. Завдяки використанню цієї технології сайт здатний швидше реагувати на запити користувача. Сайт не використовує сценарії для установки на комп'ютер користувача програмного забезпечення або для несанкціонованого збору інформації користувача.
Для правильної роботи деяких розділів сайту потрібно дозволити в налаштуваннях браузера активні сценарії (JavaScript). Більшість браузерів дозволяють дозволити або заборонити цю функцію для конкретних сайтів. Про те, як вирішити сценарії на обраних сайтах, читайте в документації до свого браузеру. Врахуйте, мій сайт, повністю перестане коректно функціонувати, при відключенні в вашому Інтернет-браузері підтримки/виконання Java-скриптів. При блокуванні Яндекс Метрика і Google Analytics, можуть перестати відображатися деякі гаджети соціальних мереж і можуть спостерігатися проблеми у використанні форми зворотного зв'язку.
Google Форми.
Інформація зазначена при заповненні Google Форм, використовується виключно для реєстрації нового користувача і здійснення платежів, за надані послуги. Інформація з Google Форм, не використовується для розповсюдження спаму і рекламних повідомлень. Також, достовірна інформація, надана користувачем при заповненні Google Форм, дозволяє забезпечити безпеку аккаунт користувача, якщо користувачем буде втрачено логін і пароль від аккаунта. Дана інформація, дозволить відновити доступ до аккаунту тільки його справжньому власнику. У разі, якщо дані в Google Формі будуть вказані невірно, відновити доступ до аккаунту, буде неможливо.
Також, ми не використовуємо дані з Google Форми, для виявлення точного місцезнаходження користувача. Дані з Google Форм, дозволяють в спірних ситуаціях, зробити точну ідентифікацію власника аккаунта і захистити аккаунт від зловмисників.
Користуючись даними Google Формами і службами, ви повністю погоджуєтеся з правилами Google. Детальніше, ознайомтеся з політикою конфіденційності на їх офіційних сторінках:
Вся інформація, зазначена в Google Формах, зберігається в зашифрованому вигляді і захищена.
Платежі.
На сайті і доменах основного домену pc103help.in.ua є форми, віджети і сторінки платіжних систем. Даний сайт і всі субдомени розташовані на домені pc103help.in.ua, не проводять прийом платежів і їх обробку. Всі операції з оплатою і прийом платежів, проводиться на боці тієї платіжної системи, яку ви обираете.
Користуючись обраними платіжними системами і службами, ви повністю погоджуєтеся з їх правилами. Детальніше, ознайомтеся з політикою конфіденційності на їх офіційних сторінках.
Ваші права.
Ви можете користуватися цим сайтом безкоштовно. Для того щоб користуватися цим сайтом, вам не потрібно створювати обліковий запис, робити пожертвування або яким-небудь чином ділитися зі мною своєю особистою інформацією. Однак, якщо ви вирішили скористатися формою зворотного зв'язку або будь-яким іншим способом скористалися моїм сайтом, при цьому надавши свою особисту інформацію, ви тим самим погоджуєтесь з положеннями цієї політики конфіденційності та використання cookie. Ваша згода також поширюється на зберігання інформації на серверах, на збір, обробку, пересилку і зберігання ваших персональних даних моїм сайтом.
Якщо в політику конфіденційності будуть внесені зміни, вони будуть опубліковані на цій сторінці. Таким чином, ви завжди будете знати, які дані збирає мій сайт і як вони використовуються.
Залежно від законодавства вашої країни ви можете мати додаткові права, що стосуються ваших персональних даних. Ці права можуть стосуватися доступу до інформації, яку ви надали мені через цей сайт, а також можливості її змінити або видалити.
 
Для зв'язку зі мною з будь-яких питань, ви можете звернутися за адресою: info@pc103help.in.ua
З повагою, Адміністратор і Власник сайту www.pc103help.in.ua.

Copyright © 2014 – 2020